Editorial – Martie

Începutul primăverii este sărbătorit într-un mod tradiţional românesc și în filialele LSRS. Echipa LSRS Olanda a organizat „Spring Get-away”, o întâlnire informală cu comunitatea de studenți români și internaționali din nordul Olandei. Au petrecut o zi plină de activități distractive, vizitând câteva locuri frumoase din Groningen, jucând bowling și au încheiat seara la un pub din oraș.1

În LSRS Rusia, studenții români de la Universitatea Prietenia Popoarelor au prezentat cu mândrie tradiția mărțișorului la Moscova, în cadrul Târgului Internațional al Primăverii.

23

În Belgia, LSRSiștii s-au îndeletnicit cu realizarea de marţișoare în cadrul unui atelier, în timp ce s-au îmbelșugat cu gustări românești.

 
LSRS Spania a invitat comunitatea la un eveniment pentru a întȃmpina sosirea primăverii, unde a avut loc prezentarea cărţii Un pie entre dos mundos, scrisă de Alina Daniela Popescu şi o prezentare intitulată ¨Femei celebre din Romȃnia¨ susținută de membrii ligii.

4

LSRS Suedia a oferit un Mărţişor personalizat, cu mesajul „Spiritul românesc prinde viață și în capitala Suediei. Echipa LSRS, din Stockholm, vă urează o primăvară frumoasă tuturor!”

5

Pe această cale, Echipa LSRS vă urează o primăvara frumoasă, plină de veselie și zâmbete!

6