„Grow Home with P&G” – Impresiile participanților la ediția anterioară

După o primă ediție de succes a evenimentului “Grow Home with P&G” la Rotterdam, din 14 mai 2016, reprezentanții P&G România se reîntorc în Olanda. Astfel, duminică, în 19 martie, începând cu ora 11.30, Liga Studenților Români din Străinătate – Filiala Olanda și P&G România vă invită la Salon de Arte Carmen Sylva din Rotterdam, la cea de-a doua ediție a “Grow Home with P&G”. Evenimentul se adresează studenților români din Olanda interesaţi de o carieră ȋn Romȃnia, ȋn cadrul unei multinaţionale de elită.

Participanţii vor avea ocazia să afle mai multe informaţii despre oportunităţile de job-uri și internship-uri ȋn cadrul P&G Romania, să primească sfaturi pentru dezvoltarea lor profesională direct de la reprezentanţii companiei , să susţină testul de reasoning, primul pas ȋn procesul de recrutare, și nu ȋn ultimul rȃnd, să ȋntȃlnească alţi studenţi romȃni cu interese comune.

P&G  Romȃnia este din anul 1992 reprezentanţa unuia dintre cei mai importanţi producători de bunuri nealimentare de larg consum la nivel mondial.  Compania Procter&Gamble este consacrată pentru brand-uri ca Head&Shoulders, Max Factor, Ariel, Pampers, Duracell, Gillette, Braun sau Blend-a-Med și se dedică ȋmbunătăţirii vieţii de zi cu zi a consumatorilor din ȋntreaga lume.

De ce merită sa participi la evenimentul nostru? Te invităm să afli răspunsul la această ȋntrebare citind cȃteva dintre impresiile participanţilor de anul trecut. Ȋntrebată care a fost motivul participării, Andreea Malancea răspunde: “Mi s-a părut un lucru unic ca reprezentanţii unei companii să prezinte posibilităţile de dezvoltare profesională ȋn cadrul companiei studenţilor romȃni din Olanda. Faptul că am avut posibilitatea de a participa la reasoning test, bifȃnd astfel un pas important din procesul de recrutare, a fost de ajuns ca să fiu hotărȃtă că vreau să particip.”

Ȋn ceea ce privește desfășurarea evenimentului, Andreea Nădăban se declară mulţumită de prezentarea interactivă susţinută de reprezentanta companiei, Melinda Csiki, și consideră că “această iniţiativă P&G de a oferi oportunităţi de carieră tinerilor romȃni ȋn străinătate este foarte bună. De asemenea, locaţia, Salon de Arte Carmen Sylva, a fost foarte frumoasă și aleasă adecvat pentru acest eveniment, având suficient spațiu pentru toate punctele cheie ale evenimentului (prezentare, testul de reasoning și networking).”

Dar cel mai important aspect ȋl reprezintă, probabil, ceea ce poţi ȋnvăţa sau obţine ȋn urma evenimentului. Despre acest lucru ne vorbește Otilia Ciobanu: “Cea mai pregnantă impresie cu care am rămas ȋn urma participării la eveniment  este ca există o investiţie ȋn implicarea tinerilor ȋn activitatea unor astfel de companii, ȋncă din postura de student. Asta îmi dă ȋncredere că este valorificată contribuţia lor și că se fac demersuri pentru a le oferi posibilitatea de a-și extinde cȃmpul cunoștinţelor și de a acumula experienţă  practică.”

Experienţa a fost una pozitivă și pentru Vlad Măcelaru, care a finalizat cu succes procesul de recrutare ȋn cadrul companiei: “Pentru mine cea mai importantă urmare este faptul ca am obţinut un post full-time ȋn cadrul P&G România, de care sunt foarte mulţumit. De asemenea mă bucur să văd că parteneriatul ȋntre LSRS și Procter & Gamble a continuat, ceea ce ȋnseamnă că evenimentele trecute au fost de succes. Aș fi bucuros să ȋmpărtășesc experienţa mea ȋn cadrul companiei cu orice student interesat de mai multe detalii.”

Leonard Dima le recomandă evenimentul și altor studenţi “pentru a-și schimba opinia că ȋn Romȃnia nu ar exista job-uri cu pachete salariale foarte favorabile”.

Dacă impresiile ȋn urma ediţiei anterioare te-au convins să participi, te așteptăm la Rotterdam pe data de 19 martie. Locurile sunt limitate, astfel, pentru ȋnscriere este necesar să completezi următorul formular pȃnă  pe 13 martie:  https://goo.gl/v05G65 .

Te invităm, de asemenea, să urmărești evenimentul de pe Facebook pentru mai multe detalii și noutăţi: https://www.facebook.com/events/1376028659139236/