LSRS Recrutează!

Fii schimbarea pe care o dorești în viitorul tău. Fii LSRS!

Ești student sau absolvent român la o universitate din străinătate și îți dorești să acumulezi experiență de project management, leadership, muncă în echipă și multe altele? Atunci, LSRS are nevoie de ajutorul tău, atât în structura centrală, cât şi în  cadrul proiectelor și a Filialelor LSRS din întreaga lume!

Te aşteaptă o rețea cu peste 300 de voluntari excepţionali şi dedicaţi! Am crescut într-un ritm accelerat de la lansarea din ianuarie 2009, iar nevoile de organizare şi coordonare s-au multiplicat rapid. Sperăm să colaborăm cu câţi mai mulţi dintre voi. Credem că este o şansă unică de a lucra într-un ONG românesc şi o ocazie de a vă îmbogăţi experienţa şi activitatea extra-curiculară.

Oriunde ai fi în lume, alătură-te celei mai puternice echipe de voluntari români! Accesează secțiunea Cariere de pe website-ul LSRS și aplică la una dintre pozițiile disponibile. Este o şansă unică de a lucra într-un ONG internațional şi de a îți îmbogăţi experienţa şi activitatea extra-curiculară. Împreună, #RecunoaștemExcelența!

Afis infographics_small