Voluntarul lunii Mai din filiale: Raluca Sandu

Raluca Sandu s-a născut la Ploiești, în 1996. A absolvit liceul ştiințific R. Donatelli din Terni şi în prezent frecventează Ştiințele Educației şi Formării la Universitatea Sapienza (Roma). Timpul liber îl dedică formării personale din punct de vedere cultural şi plimbarilor lungi care îi alungă gândurile negre şi îi redau optimismul. Îi place să se dedice altora, în special celor în dificultate şi speră ca într-o zi aceasta să facă parte din profesia ei.

Experiența LSRS ! Cu ce te ocupi și în ce proiecte te-ai implicat?Raluca Sandu

Sunt responsabilă social media din noiembrie. Am creat pagina Instagram a filialei pentru a arăta cu mai multe imagini şi video despre cum se desfășoară activitatea noastră. Particip câte puțin la toate proiectele pentru a le transporta în lumea virtuală.

Ce îți place în LSRS?

Îmi place faptul că am găsit persoane cu experiențe şi situații asemănătoare cu a mea, alături de care îmi pot împărtăși ideile şi cine ştie… poate se vor concretiza!

Cât timp aloci săptămânal voluntariatului LSRS?

Zilnic dedic timp paginilor noastre pentru a le aduce la ordinea zilei şi pentru a face loc propunerilor tuturor colegilor.

Ai fost ales Voluntarul lunii în filiala ta, ce înseamnă aceasta pentru tine?

Sincer nu mă așteptăm, dar a fost o surprindere plăcută şi satisfăcătoare care m-a încurajat.

Un gând pentru voluntarii LSRS.

Vă mulțumesc pentru sprijinul şi munca voastră, care pun în valoare potențialul studenților români.
Totodată vă mulțumesc și pentru atenția acordată!