Voluntarul verii din filiale: Irinel Pintilie

poza Irinel Pintilie

Originar de pe Valea Trotușului, moldovean la suflet, ardelean din fire, Irinel Pintilie este absolvent (șef de promoție) al Colegiului Național „Costache Negri” din Tg. Ocna. Deși a urmat drumul științelor exacte și, fără nicio notă ironică și cât se poate de sincer, iubește matematica, a avut întotdeauna o sensibilitate pentru arte. Consideră că din dorința de a găsi un echilibru între acestea s-a îndreptat spre arhitectură. Și de patru ani construiește la acest echilibru.

 

Experiența LSRS ! Cu ce te ocupi și în ce proiecte te-ai implicat?

În toamna asta se împlinește un an de când m-am alăturat echipei LSRS Austria. Una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat. Și fiind parte a Departamentului de Comunicare și îndeosebi responsabilul cu Media & Design sunt conexat la fiecare proiect care trece prin filială.

 

Ce îți place în LSRS?

LSRS emană acea energie atât la nivel de filială, cât și la nivel global care nu doar că te motivează, și asta constant, dar cu timpul îți conferă realitatea unui sentiment de apartenență la ceva măreț, un grup de oameni care vor să facă lumea mai bună și reușesc.

 

Cât timp aloci săptămânal voluntariatului LSRS?

Greu de spus. Sunt mereu alert la cerințele și nevoile filialei. Nu le număr [n.r. orele] niciodată și nici nu e nevoie să o fac. Sunt mereu alături de colegii mei.

 

Ai fost ales Voluntarul lunii în filiala ta, ce înseamnă aceasta pentru tine?

Este o surpriză plăcută. Aparent, LSRS știe când am nevoie de un boost de motivație #wink. Ăsta este unul și e unul mare. E o recunoaștere a muncii mele din ultimul an, e un motiv în plus și un semn că trebuie să-mi continui munca, și asta chiar cu mult mai multă dârzenie. Danke!

 

Un gând pentru voluntarii LSRS.

Meritul tău, sprijinul nostru, viitorul României.

#beAwesome #beLSRS