LSRS Olanda – Filiala Anului 2017

Filiala LSRS Olanda a fost reînființată la sfârșitul anului 2013 și în ultimii 4 ani a crescut exponențial, adunând în fiecare an noi parteneri, dar și organizând multe proiecte culturale și profesionale pentru studenții și absolvenții români din Olanda. Întreaga organizare este bine fundamentată în jurul unei strategii, îmbunătățite în fiecare an. Meritele le-au fost recunoscute de către toată comunitatea LSRS prin câștigarea pentru cel de-al doilea an consecutiv a premiului “Filiala LSRS a Anului”.

 

Meet the team: board-ul filialei!

 

Echipa filialei LSRS Olanda este alcătuită din Antonia Olar (coordonatoarea echipei, cea care susține echipa și ne motivează), Luca Badea (coordonator adjunct și director al departamentului de Externe-oglinda noastră pentru parteneri), Ioana Cotos (director Comunicare-imaginea online și offline), Alex Bandraburu (director Relații Interne-cel care se ocupă de dinamica echipei), Victor Fornade (director Proiecte-the man who makes the things happen) și Theodor Andrei (director Design-cel care înfrumusețează filiala)

 

 

 • Care este cel mai de impact proiect organizat de Filiala LSRS Olanda?

 

Din punct de vedere profesional, fără doar și poate, evenimentul Romanian Networking Event ce adună împreună reprezentanți ai mediului de afaceri, parteneri, studenți, antreprenori și absolvenți este un succes desăvărșit! Anul acesta ajunge la ediția a 4-a și suntem încântați și nerăbdători! Stay tuned!

 

 • Care sunt cele 3 cuvinte care credeți voi că definesc filiala LSRS Olanda?

 

Corectitudine, transparență și implicare.

 

 • Echipa filialei voastre este foarte unită! Cum ați reușit să realizați asta?

 

Noi mai presus de toate suntem o ”familie”. Am ajuns la acest nivel prin foarte multă comunicare, distracție și munca în echipă. Atunci când fiecare voluntar face ceea ce îi place, totul este mai ușor.

 

 • Care credeți voi că este cel mai important aspect în realizarea unui proiect / eveniment?

 

Planning-ul este cu siguranță cel mai important aspect. Odată ce pui la punct toate detaliile în avans, totul merge bine. Munca în echipă este un punct important de asemenea, fără de care nu am putea realiza atâtea lucruri minunate.

 

 • Ce sfat ați da celorlalte filiale LSRS?

 

Pentru noi, cele mai importante valori sunt comunicarea și implicarea, așa că i-am sfătui cu drag toți voluntarii să comunice cât mai mult, să se cunoască mai bine și să își facă timp să se întâlnească și live.

 

 • Ce înseamnă pentru voi premiul “Filiala LSRS a Anului 2017”?

 

Încununarea unui an de muncă și motivarea noii echipe de a mentine standardele ridicate.

 

 • Aveți proiecte planificate deja pentru anul 2018?

 

Da, pentru prima jumatate a anului 2018, avem deja planificate un număr de 8 evenimente: cinci dintre ele de dezvoltare personală și 3 culturale.

 

 • De ce LSRS?

 

Am ales cu toții LSRS pentru că putem regăsi ideea de voluntariat la cele mai înalte standarde. Munca pentru echipă înseamnă pasiune, dedicare și implicare. LSRS-ul unește studenți români din întreaga lume sub aceleași aspirații, trăiri, dar mai ales sub aceleași proiecte comune, ce înseamnă o experiență inedită.

 

10 facts despre Filiala Anului 2017:

 1. Înființare: 2013
 2. Proiectul cu cel mai mare succes: Romanian Networking Event
 3. Numărul proiectelor / evenimentelor din 2017: 43 de proiecte și evenimente online/offline
 4. Numărul voluntarilor activi: 32 voluntari activi
 5. Orașul din Olanda în care locuiesc cei mai mulți voluntari: Eindhoven
 6. Orașul din România din care provin cei mai mulți voluntari: Galați
 7. Cei mai mulți voluntari studiază: Economie/Business
 8. Olanda în 3 cuvinte: lalele, biciclete, portocaliu
 9. Ultima postare de pe pagina de Facebook: Recrutare ( Check it out 😉 )
 10. Unde vă putem găsi online?

 

Facebook: https://www.facebook.com/LSRS.NL/

Blog: olanda.blogs.lsrs.ro

Instagram: lsrs.olanda

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/league-of-romanian-students-abroad-lsrs-netherlands