Grow Home with P&G – Londra

Ești student la una dintre prestigioasele universități din Marea Britanie și te interesează oportunitățile profesionale din România? Cauți un internship plătit și provocator sau o poziție entry level permanentă acasă? Acum ai șansa să GROW HOME WITH P&G!

P&G România vine la Londra pe 11 martie, Huxley Building, Room 341, Imperial College London, începand cu ora 10.30.

În cadrul acestui eveniment vei avea oportunitatea de a descoperi P&G România, de a dispune de îndrumare și consiliere profesională, de a primi sugestii și a învăța trucuri indispensabile procesului de recrutare, dar și de a obține răspunsuri elaborate la toate întrebările tale.

Pentru înscriere, completează formularul până pe 9 martie: http://bit.ly/GrowHomePG

Programul evenimentului va fi următorul:

10.30 – 11.00 Primirea participantilor

11.00 – 11.10 Prezentarea LSRS

11.20 – 12.50 Prezentarea P&G Romania

12.50 – 13.15 Pauza

13.15- 14.30 Reasoning Test

14.30 – 15.00 Networking

 

Pentru a fi la curent cu toate detaliile, accesează pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/364608400687132/

Cum este să lucrezi în P&G?

“We lead a Company within a Company” Aceasta este parerea Marei despre internship-ul ei de vara trecuta:

“P&G iti ofera oportunitati de munca semnificative inca din prima zi, cu proiecte provocatoare si multa munca, pe scurt: o experienta care iti va schimba viata! Cel mai important, cred ca job-ul din cadrul P&G este pe cat se poate de motivant, avand opotunitatea de a fi intr-un mediu prietenos si relaxat, pe care personal il consider combinatia perfecta pentru un loc de munca. Vă recomandăm pe deplin ca P&G să fie următoarea voastra aplicație. Vă pot asigura că va fi cea mai bună decizie până acum!

Mara Albu, Finance and Accounting Intern University College London

P&G România este,din anul 1992, reprezentanța unuia dintre cei mai importanți producători de bunuri nealimentare de larg consum la nivel mondial. P&G s-a consacrat prin intermediul brand-urilor Ariel, Head & Shoulders, Max Factor, Pampers, Duracell, Gillette, Braun sau Blend-a-Med, iar întreaga sa activitate este dedicată îmbunătățirii vieții de zi cu zi a consumatorilor din întreaga lume.