ING wants you to make banking awesome

Industria bancara este în plină transformare acum, iar ING caută tinere talente alături de care să inoveze în banking.

ING International Talent Programme este un program global, cu durata de 4 ani, adresat în principal absolvenților de studii superioare,  cu apetit pentru inovație în domeniul bancar și care în anii de studiu au reușit să îmbine cu succes activitățile academice cu cele extracurriculare. Astfel, implicarea în acțiuni de voluntariat și experiența anterioară în domeniu de maximum 2 ani sunt alte elemente pe care le cautăm la viitorii trainees, care își vor începe activitatea în septembrie 2018.

Programul ING International Talent Programme este format dintr-un mix de elemente interesante: job rotation, mentorat, training-uri locale și internaționale dar și dezvoltare profesională și personală.

Dacă ești interesat de această oportunitate globală, aplică până pe 3 iunie pentru una dintre cele 5 arii de dezvoltare:

 

 •         Retail Bankingreprezintă în ING divizia pentru persoanele  fizice. Aici, prin job rotation în mai multe departamente,  precum Marketing, Sales, Business Intelligence, Digital Channels etc, vei putea să vezi ce le rezervă viitorul clienților persoane  fizice.
 •         Wholesale Banking este divizia care lucrează cu companii  mari (cu cifra de afaceri de peste 100 de milioane de euro) și  cu companii multinaționale.
 •         Risk este departamentul care se ocupă de managementul  riscului pentru a asigura stabilitatea financiară continuă a  companiei, pe toate diviziile specializate ale băncii.
 •         ITeste departamentul care pune cel mai mare accent pe tehnologia financiară de ultimă ora, în dorința de a inova industria de banking.
 •         Financialeste departamentul care aduce aport strategic în procesul de atingere a obiectivelor de business ale companiei.

Structura programului ING International Talent Programme:

Onboarding local

 •         Vei începe cu o introducere extinsă la sediul central ING din București. Aceasta va fi realizata de Talent Managerul local. Împreună veți stabili proiectele pe care vei lucra și veți realiza un plan de dezvoltare.
 •         Mentorul tău va fi un senior manager ING, care te va ghida și inspira pe toată perioada programului.

Onboarding international

 •         Vei vizita sediul ING din Amsterdam, timp de 2 săptămâni, pentru un eveniment internațional de integrare în ING, unde vei întâlni alți trainee și manageri.
 •         Vei beneficia de cursuri de formare în domeniul bancar și vei începe să lucrezi la planul personal de dezvoltare.

Găsirea ariei potrivite de dezvoltare

 •         În primele 12-18 luni, vei beneficia de rotație pe diverse proiecte și departamente la fiecare câteva luni. Împreună cu Talent Managerul, veți decide în ce proiecte vei fi implicat.
 •         În primii 3 ani, vei avea ocazia să îți asumi o sarcină pe termen scurt într-o locație ING în străinătate. Depinde de tine unde și cum se va întâmpla acest lucru.

Primul tău job

 •         După 12-18 luni de proiecte, vei obține primul tău job. Vei rămâne în ITP și vei continua să beneficiezi de instruiri și îndrumări dedicate.
 •         În fiecare an, vei fi alături de trainee din întreaga lume pentru un eveniment intens de 2 săptămâni într-o locație internațională.
 • După primul tău rol în ING, ține în întregime de tine unde vei continua să lucrezi.

Nu va fi ușor, dar va fi distractiv!

Dacă vrei să joci un rol semnificativ în viața a milioane de oameni, aplică până pe 3 iunie 2018 în ING Internațional Talent Programme. Jump on!