Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) prezintă unul dintre cele mai importante proiecte ce informează și încurajează studiile în străinătate: Caravana LSRS!

Proiectul Caravana LSRS oferă tinerilor interesați de studiile în străinătate seminarii gratuite prin care pot afla detalii despre oportunitățile existente, dar și informații utile oricărui tânăr român atunci când pleacă la studii peste hotare.

Seminariile, adresate elevilor și studenților români din mai multe orașe din țară, vor fi susținute de tineri cu experiență academică internațională, care vor oferi celor interesați informații practice despre sistemul academic, modalități de admitere și viața studențească din țări precum: Austria, Spania, Elveția, Franța, Portugalia, Italia, Olanda, Danemarca, dar și țări îndepărtate precum Turcia, China, Japonia sau Statele Unite ale Americii.

Aflat la cea de-a noua ediție, Caravana LSRS 2017 a plecat deja la drum! Programul seminariilor va fi anunțat pe platforma GoStudy: http://gostudy.lsrs.ro/

Caravana LSRS este un proiect care recunoaște și susține interesul puternic al tinerilor români de a dobândi o educație de calitate în străinătate și care vine în întâmpinarea necesității de informare a acestor tineri cu privire la oportunitățile academice internaționale.

Ai întrebări despre acest proiect? Ne poți scrie la caravana@lsrs.ro sau poți vizita http://gostudy.lsrs.ro/