caravana lsrs

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) prezintă unul dintre cele mai importante proiecte ce informează şi încurajează studiile în străinătate.

Proiectul Caravana LSRS oferă tinerilor interesaţi de studiile în străinătate seminarii gratuite prin care pot afla detalii despre oportunitățile existente, dar și informații utile oricărui tânăr român atunci când pleacă la studii peste hotare. Seminariile, adresate elevilor și studenților români din mai multe orașe din țară, vor fi susținute de tineri cu experiență academică internațională, care vor oferi celor interesați informații practice despre sistemul academic, modalități de admitere și viața studențească din țări precum: Slovenia, Franța, Portugalia, Statele Unite ale Americii, Ungaria, Italia, Finlanda, Danemarca, dar și țări îndepărtate precum Turcia, China, Japonia sau Arabia Saudită.

Caravana LSRS – Susţinere Studii în Străinătate este un proiect care recunoaşte şi susţine interesul puternic al tinerilor români de a dobândi o educaţie de calitate în străinătate şi care vine în întâmpinarea necesităţii de informare a acestor tineri cu privire la oportunităţile academice internaţionale.

Ai întrebări pentru noi? Ne poți scrie la caravana@lsrs.ro sau poţi vizita http://gostudy.lsrs.ro/