Loading Evenimente

« All Evenimente

Grow Home with P&G

6 mai @ 12:00 - 17:00

P&G

 

Ești student la una dintre universitățile din Germania și te interesează oportunitățile profesionale din România?

P&G România vine în Berlin pentru a te cunoaște și pentru a te convinge să te întorci acasă! LSRS Germania, împreună cu P&G, vă invită la evenimentul “Grow home with P&G” organizat în Berlin, pe 6 mai!

Făcând parte din seria de proiecte “Hai Acasă”, demarată de LSRS, evenimentul „Grow home with P&G” urmărește să faciliteze crearea de conexiuni între angajator și tinerii studenți români din străinătate, care doresc să își cunoască opțiunile de angajare. Astfel, in cadrul acestui eveniment, un recruiting manager de la P&G va prezenta compania, va oferi sfaturi și îndrumări profesionale și va pune la dispoziție un Reasoning Test, pentru recrutarea celor interesați de o carieră în cadrul companiei. De asemenea, veți avea oportunitatea de a le adresa întrebările tale reprezentanților P&G!

P&G România este din anul 1992 reprezentanța unuia dintre cei mai importanți producători de bunuri nealimentare de larg consum la nivel mondial. P&G s-a consacrat prin intermediul brand-urilor Ariel, Head & Shoulders, Max Factor, Pampers, Duracell, Gilette, Braun sau Blend-a-Med, iar întreaga sa activitate este dedicată îmbunătățirii vieții de zi cu zi a consumatorilor din întreaga lume.

Dacă vrei să participi la evenimentul “Grow Home with P&G” din Berlin, de pe 6 mai, înscrie-te completând formularul aici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScU8Avuf_T3-y6DDzsAKL1o2iBW7cFQzRFireJPNd3fDoSNHA/viewform

Detalii

Data:
6 mai
Timp:
12:00 - 17:00