Mircea Geoana vine la ProTv International cu solutii privind situatia vizelor pentru Statele Unite

Romanii din afara tarii nu trebuie sa rateze editia emisiunii “De Suflet” de sambata, 2 noiembrie, de la ora 20:30 pentru ca senatorul Mircea Geoana, fost ambasador al Romaniei la Washington vine special la ProTv International pentru a discuta si a impartasi informatii importante legate de problema vizelor pentru Statele Unite ale Americii.

Continua sa citesti →

Cristina Ghenoiu despre drumul spre succes în cercetare și învățământ în SUA

“Am vrut sa descopar lumea”, spune simplu romanca de succes, Cristina Ghenoiu, doctorand in biologie celulara si cromozomiala la Universitatea Cornell din New York si cercetator la celebra Universitate Rockeffeler. In editia de sambata, 12 octombrie a emisiunii „Romani de succes”, romanii vor cunoaste o tanara care a ales calea strainatatii din dorinta de a […]

Continua sa citesti →

CAMPANIE: De ce să mai revii în ţară? Motivele studenţilor şcoliţi în străinătate

Provocarea unei schimbări în ţara natală, familia şi prietenii, mixate cu oportunitatea unei afaceri acasă sau şansele mai mari pentru un startup în România crează premizele revenirii talentelor autohtone şcolite în ultimii ani în marile universităţi din străinătate. LSRS încearcă, prin campania „Hai Acasă!”, lansată pe 8 iunie, să le trezească acest interes pentru ţară.

Continua sa citesti →