Sondaje

SONDAJE

Sondaj 2018

Sondajul este derulat de către Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) și se adresează tuturor studenților și absolvenților români care studiază sau care au efectuat cel puțin un semestru de studii în străinătate.

Prin acest sondaj ne propunem să aflăm ce anume v-a determinat să studiați în străinătate, cum evaluați experiența de peste hotare și care sunt perspectivele de dezvoltare profesională în țară și în străinătate, după finalizarea studiilor.

Perioada de desfășurare este 1 iunie – 1 octombrie 2018.

  • Raportul Sondajului va fi făcut public pe 8 ianuarie 2019, la Gala LSRS.

Sondaj 2016

Sondajul se adresează tuturor studenților și absolvenților români cu experiență de studiu în străinătate. LSRS își propune să afle ce anume i-a determinat să studieze în străinătate, cum evaluează experiența lor de peste hotare și care sunt perspectivele lor profesionale pe termen mediu și lung. Căutăm, totodată, să descoperim cum se raportează tinerii români din străinătate față de întoarcerea în România. Perioada de desfășurare este 1 august – 1 octombrie.

SONDAJ 2014

Sondajul a fost derulat în perioada 25 martie – 25 aprilie și s-a adresat tuturor studenților și absolvenților români care studiază sau care au studiat în străinătate. Prin acest studiu, am încercat să aflăm ce anume îi determină pe tinerii români să studieze în străinătate, cum evaluează experiența de peste hotare și care sunt perspectivele de dezvoltare profesională în țară și în străinătate. Cu o singura excepție, toate întrebările sondajului au cuprins variante de răspuns.

Sondaj 2012

Pingback

SONDAJ despre studiile în străinătate și întoarcerea acasă | Romania Pozitiva

Pingback

Sondaj LSRS 2014. Studiile în străinătate și întoarcerea acasă – Liga Studenților Români din Străinătate

Pingback

Studenții români din străinătate s-ar întoarce în țară și pe salarii mai mici – Gazeta de România

Pingback

Newsletter LSRS #43 Martie 2014 – Liga Studenților Români din Străinătate

Pingback

Sondaj LSRS 2014. Studiile în străinătate și întoarcerea acasă | Student SportStudent Sport

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.